Öppettider:

 

LUNEDÌ (Måndag) -  VENERDÌ (Fredag) 

11:30 - 14:00 Lunch

17:00 - Till sent
(Fredagar: Aperitivo/AW 16:00 - 18:30)

 

COLAZIONE - FRUKOST

SABATO (Lördag) - DOMENICA (Söndag)

09:30 - 11:30 Frukost

12:00 - Sent

 

 

BENVENUTI

Kontakt & bordsbokning

Slottsskogsgatan 46
414 70 Göteborg Sverige

031-14 24 00
enoteca@maglia.se

InstagramFacebook

Välkommen

Julmeny på Enoteca Maglia

 

V. 48 Piemonte

Vitello tonnato- Gödkalv med färsk tonfisk och kapris

Risotto al tartufo- Risotto med vintertryffel och citron

Brasato al Barolo- Kvällens långkok i Barolovin

Robiola di Roccaverano- Färsk, kryddad ost från Alessandria med morotsmarmelad

Torta di Nocciola- Hasselnötskaka med rostad choklad och fikon

V.49 Toscana

Crostini al fegato di pollo- kycklingleverpastej på crostini med sardeller och kapris

Pappa al pomodoro- Tomat och brödsoppa med friterad havskräfta

Pappardelle con ragú di cinghiale- Färsk pappardelle med vildsvinsragu

Bistecca alla Fiorentina- Grillad T-benstek med citron

Pannacotta di mandorla- Mandel pannacotta med majsknäck

V.50 Sicilia

Pesce di spada- Kallrökt svärdfisk, sultanrussin, kapris och pinjenötter 

Arancini al ragú- Friterad krämig risotto fylld med mozzarella och köttragu

Faraona alla Marsala- Grillad pärlhöna med marsalavin

Pecorino Siciliano D.O.P- Siciliansk fårost med tillbehör

Cannoli con ricotta- Sicilianskt bakverk med citron/ricotta

V.51 Veneto

Carpaccio- 3v hängmörad oxfilé med kapris och parmesan

Risotto con Trevisiano- Krämig risotto med Trevisianokål, rödvin och taleggio

Osso di maialino- Spädgrislägg med polenta och friterad oxmärg

Taleggio D.O.P- Kittost från Venetoregionen med ölkokta äpplen

Tiramisú all’ Enoteca- Enoteca’s klassiska Tiramisú

Våra vinkypare plockar ut passande vinpaket  från respektive region

Pris 545kr/p exkl vinpaket

...till Enoteca Maglia!

Enoteca Maglia är en lättsam och modern Italieninspirerad restaurang på Mariaplan i hjärtat av Majorna, Göteborg. Med genuint lagad mat och social service i yppersta klass. Här står mat och vin i fokus och vi jobbar med en dynamisk meny som sätts dagligen allt för att kunna jobba med och servera de färskaste råvarorna. Mat och vin i kombination är som sagt viktig för oss och därför har vi också Sveriges kanske bredaste sortiment ut av Italienska viner. För dig som är extra intresserad av vin, eller vill lära dig lite mer rekommenderar vi ”Enoteca Wine Club”. Enoteca Maglia har ca 70 sittplatser inne och 150 sittplatser ute på en härlig uteservering med lounge del om sommaren.

Robert Maglia har ordet.

Bakgrunden är enkel, jag har plockat ihop ett härligt gäng medarbetare som i första hand har en gedigen utbildning inom restaurangyrket. De flesta av oss har jobbat på både 1, 2 och 3 stjärniga restauranger runt om i världen. Detta är naturligtvis en styrka, men det blir också lättare för oss att applicera denna kunskap till en matlagning och matsalsarbete som tillgodoser våra gästers behov. Enkelhet och Passion är ledord som genomsyrar hela restaurangen. Min vision med Enoteca Maglia är att restaurangen skall vara en mötesplats för mat och vinintresserade, där maten lagas med stor passion, av mig själv och mina kollegor. I köket skall fantasin flöda men utan att krångla till det, fantastiska råvaror skall behandlas med respekt och passion samt serveras på ett föredömligt sätt. Köket skall vara öppet så att våra gäster även kan möta matlagarna”. Helt enkelt ”Gastronomi för folk i Jeans”

Välkomna till Enoteca Maglia på Mariaplan Slottsskogsgatan 46.
Bordsbokning: 031-14 24 00 enoteca@maglia.se
Följ oss även på Facebook och Instagram för daglig uppdatering.

WhiteGuide2013.jpg WhiteGuide2014.jpg WhiteGuide2015.jpg wg2016.jpg
Copyright © 2013 Maglia