Vinbaren Majorna

_MG_9964

- Om baren -

Vi startade Vinbaren Majorna 2015 med devisen ”mer vin till folket…”. Under åren har vi haft glädjen att få samarbeta med några av de bästa sommelierna vi har i stan. Klassiska kvällar med vingästspel och bra musik blandat med röj och god mat. Har du inte varit här så är det hög tid att pricka av baren på er bucketlist…

- Smårätter -

I vår fantastiska vinbar går det alldeles utmärkt att äta mindre rätter, många av dem vinanpassade… Allt ifrån ostar på gästspel till charkuterier, våra berömda arancini, till full-size rätter om man så önskar.

_MG_9757

- Konferenser -

Sedan hösten 2019 har vi också möjlighet att erbjuda konferenser i vår underbara vinbar. Vi erbjuder allt ifrån heldagskonferenser med vår härliga italienska frukost- FM fika – Lunch – EM fika – Middag i restaurangen! Vi kan självklart också anordna halvdagskonferenser under FM, EM inkl. lunch/middag Vill man ha det extra trevligt går det att lägga in en vinprovning med vår sommelier under konferensen!

Vi har allt som behövs för konferensen med höghastighets Wi-Fi, 2st Storbilds TV med uppkoppling, mikrofoner, ljudsystem mm.

Ring så ordnar vi just ER konferens!

Välkomna att boka på 031-142400

- Live music -

Allt sedan starten 2012 har vi kört music på Enoteca Maglia. Allt från hardcore punk med Pablo Matisse till mer stillsamt och Magnus Carlsson från Weeping Willows. Det kommer vi att fortsätta med… Håll koll på våra sociala kanaler!

- DJ´s -

Så manga som spelat vinyl hos oss sedan starten… Magnus Carlsson, Nikke Ström, Per Stålberg, Ian Person, Sven-Erik Nilsson, Camilla och Fredrik från Skivhallen I Majorna, Ola Göthberg, DJ Finest m.fl. m.fl… Alltid bra drag. Detta är kultur i Majorna. Kolla in sociala.

IMG_7435

APERITIVO
VARJE DAG 13-00-19.00
HELA SOMMAREN

STOR STARK 50KR

HUSETS VIN RÖTT/VITT/ROSÉ 70KR

PROSECCO 75KR

APEROL SPRITZ 99KR

OSTRON 25KR

THE BURGER
GRILLAD HÖGREVSBURGARE, TALLEGGIO,
RÅ & PICKLAD LÖK, TRYFFELMAYO, PARMESANPOMMES 185KR

PINSA ROMANA
TOMATSÅS, JALAPENO,
VITLÖK, MOZZARELLA, PARMESAN 169KR